Shaker Wandkastje

685,00

Excl. BTW: 566,12

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Shaker Wandkastje

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

Netjes opgeborgen

Er zijn altijd spulletjes om op te bergen. Sleutels, je portemonee, een oplader. Maar hoe houd je ze netjes opgeborgen? Met dit wandkastje natuurlijk. Een prachtig meubel voor in de hal, of je woonkamer. Als je aan het touw trekt, schuift de eikenhouten pal omhoog en kan het deurtje open. En laat je het touwtje weer los, dan valt de deur weer in zijn slot. Een systeem dat we afkeken van staldeuren bij ons in Friesland.

Opstaand randje

Het wandkastje heeft ruimte voor voldoende kleine spulletjes die je misschien niet elke dag nodig hebt, maar wel bij je in de buurt wilt hebben. En met een opstaand randje aan de bovenkant kun je zelfs bovenop wat kleinigheden kwijt, zonder dat je bang hoeft te zijn dat we er af vallen. En nog een bijzonderheid: het kastje heeft geen achterkant. Zo maakten ze kasten vroeger ook. Hout was (en is!) kostbaar, dus waarom een achterkant maken, als het kastje toch al tegen een muur hangt?

Materiaal, afmetingen en beschikbaarheid

Op de foto zie je het wandkastje nog van multiplex, maar binnenkort zal hij alleen nog maar verkrijgbaar zijn in massief eikenhout. Dat vinden we mooier én duurzamer. Als je voor een kleur kiest, verven we hem in een prachtige natuurlijke melkverf. Kleur of niet, we werken hem af in zeep. Dat geeft een mooie natuurlijke uitstraling en het beschermd het kastje tegen vocht en vuil.

De afmetingen van het wandkastje zijn 46,5 cm hoog, 49 cm breed, 18,5 cm diep.

Het wandkastje is beschikbaar vanaf 1 februari 2019. Een voor-bestelling is mogelijk en levert je zelfs 20% korting op. Stuur ons een email als je meer wilt weten.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder