Shaker Krukje W

85,00

Excl. BTW: 70,25

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Shaker Krukje W
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

Duurzame, blijvende schoonheid

Het Shaker Krukje W uit de By Hand Collectie vormt de essentie van een duurzaam product: een eenvoudige, blijvende schoonheid - geïnspireerd door 18e eeuwse Shaker meubels uit de VS - die we combineren met een krachtige constructie zoals platte groeven en zwaluwstaarten. Er komt geen spijker of schroef aan te pas. Een krukje waar zelfs je achterkleinkinderen plezier aan zullen hebben!

Zelf maken

Bovendien maak je het krukje zelf. Als eerbetoon aan klassieke ambachten maakte Family W 200 stuks (allemaal genummerd met een slagstempel) van ons Shaker krukje die je zélf kunt maken en schilderen. Zo zet je het krukje letterlijk naar je hand en heb je een meubel om extra trots op te zijn. Jij hebt het immers gemaakt! 

Wat zit er in de doos

En je hebt er niets voor nodig, want in de doos hebben we al een flesje houtlijm, een kwast, schuurpapier en zelfs verf gestopt. Dus je kunt gelijk aan de slag. Een uurtje werk, en het is klaar.

Vooral de verf is bijzonder: in het zakje zit pigment vermengd met melkpoeder. Je voegt er zelf een scheutje water aan toe (dit is heel eenvoudig) en je hebt een prachtige natuurlijke verf die je gemakkelijk aanbrengt. Het is een moderne variant op oude verfproductietechnieken waarbij er verf werd gemaakt van gefermenteerde melk.

Afmetingen en materiaal

Het Shaker Krukje U is gemaakt van A-kwalliteit Radiata Pine Multiplex en daardoor heel erg stevig. Hij is 45,5 cm hoog, 21,5 cm diep en 45 cm lang.

 

 

 

 

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Neem contact met ons op

+31(0)614791551
info@family-w.nl
+31(0)614791551