Nieuws

Hier vind je de laatste ontwikkelingen rondom ons jonge bedrijfje

Januari 2018 - Workshop 'krukkebouwer' voor Seasons lezers op 24 maart 2018

Samen met Seasons organiseert Family W op zaterdag 24 maart een workshop 'krukkebouwer' met korting speciaal voor Seasons lezers. In onze werkplaats in Amsterdam maken we samen een krukje en vertellen we een verhaal over ontwerpen en design. Natuurlijk zorgen we voor lekkers voor onder het bouwen. Meer informatie vind je op www.family-w.nl/workshopseasons.

Januari 2018 - Family W op Object Rotterdam van 9-11 februari

Object is een jaarlijks terugkerende beurs voor jonge talenten en gevestigde designers. Samensteller van de beurs is Directeur Anne van der Zwaag. Family W staat dit jaar voor het eerst op deze beurs, en wel op een heel bijzondere plek. Want als je binnenkomt, is het eerste wat je ziet onze meubels. Wat een eer!

Januari 2018 - Opening gallerie Lidewij Edelkoort in Parijs

Wereldberoemde trendvoorspeller Lidewij Edelkoort opende op 18 januari jl. haar eigen galerie op de Boulevard Saint Jacques in Parijs. Family W speelt een belangrijke rol tijdens de eerste tentoonstelling 'It's a gift to be simple' die tot eind maart 2018 te bezichtigen is. Tijdens de opening gaf Friso een workshop 'krukkebouwer' aan de aanwezig pers en andere ge├»nteresseerden.

Januari 2018 - Family W deelnemer aan Driving Dutch Design 2018

Design en ondernemen is soms een lastige combinatie. Daarom vindt elk jaar Driving Dutch Design plaats. Een programma van ABN AMRO, Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) en Dutch Design Foundation dat talentvolle ontwerpers op weg helpt in de wereld van het ondernemerschap. Na twee selectierondes, inclusief een pitch, werden we geselecteerd voor dit spannende programma. De komende maanden gaan we aan de slag met allerlei masterclasses en staan we met alle deelnemers op Dutch Design Week 2018 in het Klokgebouw!

Oktober 2017 - Family W op Dutch Design Week 2017

Eind oktober 2017 was Family W voor het eerst te zien tijdens Dutch Design Week in Eindhoven. Friso was aanwezig op de graduation show van de Design Academy Eindhoven, terwijl Foppe 10 dagen lang meubels toonde en maakte op het Ketelhuisplein. We verkochten ook onze eerste krukjes!

Ook waren we te vinden op een van de Volvo Design Rides die de hele week door de stad reden. En we toonden onze eerste serie in de etalage van Vielgut/Piet Hein Eek in het centum van Eindhoven. Als klap op de vuurpijl gaven we daar op 26 oktober onze eerste workshop 'krukkebouwer'.

 

Neem contact met ons op

+31(0)614791551
info@family-w.nl
+31(0)614791551