Lange kast

569,00

Excl. BTW: 470,25

Beschikbaarheid:
Pre-Order
Model:
Lange kast

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

Lange kast

De lange kast uit de serie by hand is een in het oog springend meubel. Met zijn hoogte (2,40 meter) torent hij boven alles uit. De kast bestaat uit drie verschillende vakken waarin je heel veel kwijt kunt.

Het is een behoorlijke klus om de lange kast in elkaar te zetten. Samen gaat dat het beste. Ook het schilderen gaat samen wel zo gemakkelijk. Daarom doen we er twee kwasten bij voor je. Ook kun je er als je wilt een hamer bij bestellen voor de deuvels (een soort houten spijkers) die je in de lange kast slaat.

De lange kast staat maar op twee pootjes. Hij leunt tegen de muur. Dat is een oude meubelmakerstruc. We hebben de lange kast zo gemaakt, dat hij bijna onzichtbaar naar achteren helt. Daar haalt hij zijn stevigheid vandaan. En hoe meer je in de lange kast legt, hoe steviger hij staat.

Afmetingen en bezorging

Afmetingen: 244 cm hoog, 49 cm breed, 30 cm diep.

We leveren de lange kast met een flesje houtlijm, verf in een kleur die jij kiest, twee verfkwasten, schuurpapier en (op bestelling) een hamer.

Pre-order: op dit moment starten we de productie van de lange kast. Dat kost natuurlijk wat tijd. Je kunt hem al wel bestellen en je hoeft hem natuurlijk nog niet te betalen. Zodra hij klaar is, laten we het je weten!

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Neem contact met ons op

+31(0)614791551
info@family-w.nl
+31(0)614791551