Workshop Seasons

Workshop 'krukkebouwer' met korting speciaal voor Seasons lezers

Samen met Seasons organiseert Family W een workshop 'krukkebouwer' exclusief voor Seasons lezers. De workshop vindt plaats in een echte timmermanswerkplaats in Amsterdam. Daar maak je, tussen de zaagbanken en bankschroeven, samen met ons, de broers Foppe en Friso Wiersma uit Friesland, je eigen design-krukje. We vertellen je tussendoor een mooi verhaal over ontwerpen. En we genieten samen van luxe hapjes en drankjes in de sfeer van de werkplaats. Het wordt een hele leuke middag!

Over het krukje en de ontwerper

Friso Wiersma, een van de twee broers die samen Family W vormen, ontwierp het krukje. Het krukje is onderdeel van een serie van zeven meubels. Samen vormen de meubels Friso's afstudeerdproject aan de Design Academy Eindhoven, waar hij in 2017 cum-laude afstudeerde. Friso's uitgangspunt is dat als je ergens liefde en aandacht aan geeft, je je ook meer verbindt met je meubel en er trots op bent.

De serie By Hand, waar het krukje onderdeel van is, verscheen al in verschillende media, waaronder de Seasons, NRC Handelsblad en *Wallpaper, het wereldberoemde designmagazine. Op dit moment wordt de serie geëxposeerd in de nieuwe galerie van trendvoorspeller Lidewij Edelkoort in Parijs.

Datum, tijd en plaats

Zaterdag 24 maart, 14.00 tot 16.30, in Amsterdam (Buyspad 11)

Wat gaan we doen?

Samen een krukje bouwen! Family W heeft het werk voorbereid. Jij bouwt het krukje, verlijmt hem en schildert het krukje zoals jij het wilt. Tijdens de workshop vertellen we je een persoonlijk verhaal over ontwerpen en hoe dit design-krukje tot stand kwam. En natuurlijk eten en drinken we tussendoor lekkere dingen.

Prijs

Normaal kost een workshop €105,- per persoon. Seasons lezers betalen €85,-. De workshop is inclusief krukje, hapjes, drankjes, Family W tas en een certificaat 'krukkebouwer'.

Inschrijven en vragen

Schrijf je in door een e-mail te sturen naar workshop@family-w.nl. Het aantal plekken is beperkt. Heb je vragen? Laat het ons weten. We helpen je graag!

Foto's van eerdere workshops

  

  

Neem contact met ons op

+31(0)614791551
info@family-w.nl
+31(0)614791551